The Addams family

In het voorjaar van 2024 spelen we de hilarische familiemusical ‘The Addams Family’. Hiervoor zijn we op zoek naar solisten, koorleden, acteurs en dansers die het leuk vinden om zich met hart en ziel in te zetten voor een fantastische musicalproductie.

The Addams Family is zo ingericht dat er voor iedereen een plek is in de productie. Dus; ben je dol op dansen en acteren, maar is zingen niet helemaal jouw ding; óf ben je juist gek op zingen en acteren: er is écht voor ieder wat wils. Verdere (hoofd)rol-audities vinden naar verwachting eind oktober, begin november 2022 plaats. Maar eerst…

Op maandagavond 12 september 2022, 20:00 uur wordt in het Clockhuys in Haren de voorstelling gepresenteerd en het repetitieproces uitgelegd. Het artistiek team geeft een voorproefje van het decorbeeld, de kostuums, de muziek en zal het verhaal van The Addams Family blootleggen. We zouden het leuk vinden als zo veel mogelijk potentiële spelers, dansers en acteurs komen kijken bij deze presentatie.

Hier kan je je aanmelden voor de presentatie. Na je aanmelding ontvang je meer informatie over de presentatie.

We zien jullie graag verschijnen en hopen op een grote opkomst!

Met theatrale groet,
Bestuur & Artistiek Team, Thalia Muziektheater, Haren

Achtergrondinformatie
De repetities voor zowel het ensemble als de (hoofd)rollen vinden veelal plaats op maandagavonden in het Clockhuys in Haren. Richting het eind van de productie zullen er, met name voor de (hoofd)rollen, extra repetities plaatsvinden.