In het voorjaar van 2024 spelen we de hilarische familiemusical ‘The Addams Family’. Onder leiding van ons artistiek team bestaande uit Stephanie Lopes Parente (dirigente), Bas Meekhof (regisseur) en Marten Boonstra (choreograaf) belooft het een fantastische productie te worden.

The Addams Family’ vertelt het verhaal van de nachtmerrie van iedere vader. Wednesday Addams, de ultieme prinses van de nacht, is verliefd op een lieve, slimme, knappe jongen uit een zeer goed milieu. Haar ouders hebben hem echter nog niet ontmoet. En om het nog erger te maken: Wednesday vertelt haar vader over haar verliefdheid maar smeekt hem het niet aan haar moeder te vertellen. Voor het eerst heeft Gomez een geheim voor zijn vrouw Morticia. Alles verandert op de avond wanneer de doodgewone Addams Family een diner geeft voor de “normale” familie van het vriendje en zijn ouders.

De repetities zijn begonnen. Alle rollen zijn verdeeld en het ensemble is compleet. Instromen is niet meer mogelijk. Wil je mee helpen met zaken rondom de musical? Denk bijvoorbeeld aan kleding, decor, grime of sponsoring. Neem gerust contact op via het contactformulier.